15
Haziran
2024
Cumartesi
SELÇUKLU - KONYA

Esnafa turizm için seminer

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi, Sille Havzası Eğitim Projesi kapsamında Sille'de yaşayanlar için eğitim semineri düzenledi.
Sille'nin tarih, kültür ve turizm alanında tanıtımının esas alındığı eğitim seminerlerine her yaş grubundan vatandaşlar katıldı. Seminerde, eğitim uzmanı Meriç Başoğlu tarafından Silleliler'e turizm, turistlerle iletişim kurmanın yolları, farklı kitlelerle iletişim, beden dili, komşuluk ilişkileri, Sille'nin tarih ve kültürünün tanıtımı konularında eğitim verildi.
Eğitim uzmanı Meriç Başoğlu, daha önce böyle bir eğitim çalışmasına katılmadığını ifade ederek, "Selçuklu Belediyesi'nin Sille Havzası Projesi kapsamında Silleliler'in eğitilmesi ile ilgili çalışması örnek gösterilecek bir çalışmadır. Yüzyıllardır yapısı bozulmamış bir yerleşim birimi olan Sille'nin yalnızca ülkemize değil tüm dünyaya tanıtılması açısından insanların eğitilmesi ayrı bir önem taşımaktadır. Bu kapsamda biz de burada yaşayan insanları öncelikle güler yüzlü olma, etkili iletişim kurma ve kendini ifade edebilme gibi konularda eğitmeye çalışıyoruz" dedi.
Sille Havzası Eğitim Projesi'nin farklı konulardaki seminerlerle devam edeceği belirtildi.
.
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2006 Salı 21:04:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?