19
Mayıs
2024
Pazar
SELÇUKLU - KONYA

İş yerinde korkutan yangın!

KONYA'DA İŞ YERİ YANGINI

Konya'da bir iş yerinde başlayan ve iki iş yerine sıçrayan yangın, itfaiyenin müdahalesi sonucu büyümeden söndürüldü.

Yangın, saat 01.30'da merkez Selçuklu ilçesi 1972 Toptancılar Çarsısı 4. Blok Harsuva Sokak No 33'te meydana geldi.

 Edinilen bilgiye göre, Mustafa ve Seyit Hilaloğlu kardeşlere ait züccaciye dükkanında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İş yerinin üst katında başlayan ve bitişiğinde bulunan iki iş yerine daha sıçrayan yangın, devriye gezen özel güvenlik görevlisi İlkay Çelik (29) tarafından fark edildi. İki katlı iş yerinin üst katından yükselen alevleri gören güvenlik görevlisinin arkadaşlarına durumu bildirmesi üzerine itfaiyeye haber verildi.

Aynı anda üç iş yerinde başlayan yangına olay yerine kısa sürede gelen itfaiye tarafından müdahale edildi. İş yerlerinde çıkan yangına dışarıdan ve içeriden müdahale eden itfaiye, yangının daha fazla büyümeden söndürdü. Yangını kısa sürede söndüren itfaiye, işyerlerinde bir süre soğutma çalışması yaptı. Yangın sonrası yapılan incelemede iş yerlerinde büyük çapta hasar meydana geldiği belirtildi.

Çarşıda devriye gezdiği sırada kırılan cam seslerini duyduğunu ifade eden güvenlik görevlisi İlkay Çelik, "Olay yerine intikal ettiğimde camdan çıkan alevleri fark ettim. Ben de hemen noktadaki arkadaşlarıma haber verdim, sonra itfaiye çağırdık" şeklinde konuştu.

Yangınla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

KONYA'DA İŞ YERİ YANGINI
KONYA'DA İŞ YERİ YANGINI
İHA
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2009 Çarşamba 10:44:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?