23
Mayıs
2024
Perşembe
SELÇUKLU - KONYA

Kandil'de hasta ziyareti

Selçuklu Belediye Başkanı Doç.Dr. Adem Esen, özel gün ve gecelerde gelenek haline getirdiği hastane ziyaretlerine Mevlid Kandili'nde de devam etti. 

Mevlid Kandili nedeniyle Numune Hastenesi'nde yatan hastaları ziyaret eden, kandillerini kutlayan ve gül armağan eden Esen’e, Başhekim Rıza Sarıbabuşçu da eşlik etti. Ziyarette bir açıklama yapan Esen, "Mübarek gün ve geceler, birlik ve beraberliğimizin pekişmesi için önemli bir fırsattır. Bugünlerde akrabalarımızı, komşularımızı, yaşlılarımızı ve hastalarımızı ziyaret etmek güzel bir haslettir" dedi. Mübarek gün ve gecelerde huzurevi, çocuk yuvası ve hastanaleri ziyaret etmeyi gelenek haline getirdiklerini ifade eden Esen, "Mevlid Kandili ve Kutlu Doğum Haftası nedeniyle de bugün Numune Hastanemizi ziyaret ettik. Bu vesile ile tüm hemşehrilerimizin kandilini kutluyor, hastalarımıza acil şifa diliyorum" diye konuştu.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren hastalar ise "Hastane ortamında bu tür ziyaretlerin yapılması bizlere moral veriyor" dediler.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2005 Perşembe 11:14:56
Güncelleme :22 Nisan 2005 Cuma 16:15:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?