28
Mayıs
2024
Salı
SELÇUKLU - KONYA

Kent Konseyi çalışmaları

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi Kent Konseyi çalışmaları kapsamında düzenlenen 'kent sohbetleri' devam ediyor.
Sille Kültürevi'nde düzenlenen kent sohbetine, Selçuklu Belediye Başkanı Adem Esen, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Ahmet Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Ruhi Yiğit, şube ve büro amirleriyle karakol komiserleri katıldı. İlçe güvenliğinin genel hatlarıyla konuşulduğu toplantıda; komşu koruma sistemi, okul önleri, alışveriş merkezleri, umuma açık eğlence yerleri, kahvehaneler, internet kafeler ve şehir merkezi güvenliği konularında görüş alışverişinde bulunuldu.
Belediye olarak herkesin ilçe yönetimine katılmasını arzu ettiklerini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Adem Esen, "Selçuklu'nun huzur ve güvenliğini sağlayan emniyet ve jandarma teşkilatımıza halkımız adına teşekkür ediyorum. Daha güvenli ve daha yaşanabilir bir ilçe için hepimiz gayret gösteriyoruz. 450 bin civarında insanın yaşadığı ve Türkiye'nin en büyük ilçelerinden biri olan Selçuklu'da hizmet etmek, hem güvenlik kuvvetleri hem de belediyecilik hizmetleri açısından oldukça zordur. Bu zorluk karşısında bu ilçeye hizmet veren kamu kurum ve kuruluşlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, belediye çalışanlarımıza ve tüm emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum" dedi.
.
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2006 Pazartesi 17:49:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?