19
Mayıs
2024
Pazar
SELÇUKLU - KONYA

Konya: Selçuklu'da alt yapı çalışmaları devam ediyor

Hocacihan Hacılar, Hocacihan Saray, Hocacihan 100.Yıl ve Hocacihan Hanaybaşı mahallelerinde yürütülen altyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Selçuklu Belediye Başkanı Adem Esen ve başkan yardımcıları Hüseyin Kaplan ile Ahmet Kanatlı, ekiplerle görüşerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Mahalle muhtarlarını da ziyaret eden Başkan Esen, muhtarlarla sürekli istişare içinde olduklarını, mahallelerin eksiklerinin yerinde tespit edilerek giderildiğini söyledi.


Mahalle muhtarları, Selçuklu Belediye Başkanı Adem Esen’in mahallelerini sık sık ziyaretinden ve sorunlarıyla ilgili bilgi almasından son derece memnun olduklarını ifade ederek, teşekkür ettiler.


Mahallelerin sıkıntılarını tespit ettikten sonra belirlenen program dahilinde, yapım onarım çalışmalarının gerçekleştiğinin altını çizen Belediye Başkanı Esen, "İlçemizin birçok yerinde ekiplerimiz büyük bir hızla çalışmaktadırlar. Fen İşleri Müdürlüğümüzün çalışma programı kapsamında Hocacihan bölgesindeki eksikler tespit edilmiştir. En kısa zamanda bu bölgede gerekli çalışmalar bitirilecek. Hazırladığımız plan dahilindeki çalışmalarla, mahallelerimizdeki eksiklikler mevsim sonuna kadar giderilecektir" dedi

iha-konya
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2004 Salı 12:06:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?