17
Mayıs
2024
Cuma
SELÇUKLU - KONYA

Konya: Selçuklu'da 'çöpstar' yarışması yapıldı

Fuar Kültür Merkezi’nde düzenlenen şenliğe, Selçuklu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde çalışan temizlik işçileri ve aileleri, Selçuklu Belediye Başkanı Adem Esen, Temizlik İşleri Müdürü Rıfat Yerlikaya, belediye çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı.

 Selçuklu Belediye Başkanı Adem Esen yaptığı açılış konuşmasında, belediye olarak temizliğe çok büyük önem verdiklerini belirterek, "50’den fazla aracımız ve 250’den fazla personelimizle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Özellikli temizlik işçisi arkadaşlarımızın hanımları bilir. Eşleri bayramlarda, özel günlerde veya akşamları çalıştıkları için yanlarında olamaz; ama temizlik şart" dedi.

Konuşmanın ardından çöpçüler defilesi yapıldı. Selçuklu Belediyesi temizlik işçileri, kullandıkları kıyafetleri sergiledikleri defilede, mankenlere adeta taş çıkarttılar. Defilenin ardından, kendi işleriyle ilgili birçok skeç sunan ve izleyenleri kahkahaya boğan işçiler, şenliğin sonunda ise "çöpstar" yarışması yaptılar.

Yarışmayı, jüri üyeleri ve finalistleriyle televizyonlarda yayınlanan yarışmalara benzeten işçiler, izleyicilerden büyük alkış aldı. Yarışmanın sonunda ise finale kalan 3 temizlik işçisi arasında 1. olan işçi, temsili olarak Selçuklu Belediyesi’nde işe alındı.

iha-konya
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2004 Cuma 15:01:00
Güncelleme :11 Ağustos 2004 Çarşamba 14:23:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?