18
Mayıs
2024
Cumartesi
SELÇUKLU - KONYA

Konya Selçuklu Belediye Başkanı muhtarları ziyaret etti

Konya’nın merkez Selçuklu Belediye Başkanı Adem Esen, Kamu Yönetimi Temel Kanunu Tasarısı ile ilgili görüş alışverişinde bulunmak üzere Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti.

Kamu Yönetimi Temel Kanunu Tasarısı ile ilgili olarak Konya Muhtarlar Derneği’ni ziyaret eden Selçuklu Belediye Başkanı Adem Esen, "Belediyecilikteki başarımızı milletin malına sahip çıkmaya borçluyuz" dedi.

Başkan Esen, ziyarette yaptığı açıklamada, "Belediye yönetimini tabana yaymak için her fırsatta sivil toplum örgütlerini, hemşehrilerimizi ve çeşitli dernekleri ziyaret ediyoruz. Yapılan her çalışmada muhtarlarımızın fikrini alır ve hizmete yön veririz. Her yılın başında belediyemizin teknik ekibi muhtarlarımızla birlikte mahallelerde incelemelerde bulunurlar ve yıllık faaliyet planı çıkarılır. Bu yüzden hiçbir şekilde atıl ve yersiz bir yatırımımız olmamıştır. İşçimize, memurumuza, esnaflarımıza ve kamuya hiçbir borcumuz yoktur. Belediyecilikteki başarımızı da milletin malına sahip çıkmaya borçluyuz. Bugün de Kamu Yönetimi Temel Kanunu Tasarısı ile ilgili olarak muhtarlarımızla görüş alışverişinde bulunmak için bir araya geldik. 1930’da Atatürk tarafından çıkarılan kanun, yürürlükteki kanundan çok daha güzeldir. Yetkilerin Ankara’da olması çoğu hizmetlerin aksamasına neden olmaktadır" dedi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Muzaffer Gülsöz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kamu Yönetimi Temel Kanunu Tasarısı ile ilgili olarak belediye başkanımız bizlere bilgi verdi. Bu vesile ile biz de kendilerine çıkacak yasa ile ilgili görüşlerimizi bildirdik. Mahalle muhtarları olarak belediyemizle ve başkanımızla uyum içinde çalışmaktayız. Gerek belediye hizmetleri gerekse Türkiye gündemindeki konuları her fırsatta bizimle istişare eden başkanımıza teşekkür ediyoruz. Şayet önümüzdeki yerel yönetimler seçimlerinde aday olurlarsa kendilerine başarılar diliyoruz" diye konuştu.

KONYA-(İHA)
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2003 Cuma 18:31:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
deniz keklik IP: 83.215.26.xxx Tarih : 23.11.2008 19:18:26

ben konyaliyim ve konya o kadar cok güzel ki hele selcuklu belediyesi aslinda avusturyada yasiyorum ama ben konyada olmak isterdim