17
Mayıs
2024
Cuma
SELÇUKLU - KONYA

Konya Selçuklu'da masa tenisi turnuvası ilgi gördü

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi'nde personel arasında kaynaşmayı artırmak için düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası sona erdi. Belediye çalışanlarından büyük ilgi gören turnuva karşılaşmaları sonunda Turan Şahin şampiyon oldu.

Belediye personeli arasında kaynaşmayı artırmak için düzenlenen masa tenisi turnuvasında 20 kişi mücadele etti. Lig usulü eleme sistemine göre oynanan karşılaşmalar sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyen sporcu Turan Şahin oldu. Turan Şahin finalde Murat Koç'la karşılaşırken, üçüncülüğü Ömer Dolu kazandı. Yaklaşık 2 hafta devam eden turnuvada birbirinden çekişmeli karşılaşmalar yaşandı ve sporcular birbirlerine üstünlük sağlayabilmek için büyük çaba harcadı.

 Turnuvanın final maçını çok sayıda personel ile Selçuklu Belediye Başkanı Adem Esen ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Kaplan da izledi. Turnuvada dereceye giren sporcular Selçuklu Belediye Başkanı Adem Esen tarafından altın ve çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. Başkan Adem Esen, turnuvada mücadele eden personele teşekkür ederek, dereceye girenleri tebrik etti. Başkan Esen, belediye olarak bu tür etkinliklerin sık sık düzenleneceğini ifade ederek, "Böyle organizasyonlar personel arasında kaynaşmayı artırmaktadır. Personelin verimi ve motivasyonu açısından da son derece faydalı olan etkinlikler düzenlenmesinde emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.

iha-konya
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2004 Cuma 14:06:41
Güncelleme :11 Ağustos 2004 Çarşamba 14:29:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?