22
Mayıs
2024
Çarşamba
SELÇUKLU - KONYA

Okullar ilaçlanıyor

Konya'nın merkez Selçuklu İlçesindeki okullar, Selçuklu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilaçlanıyor.


Selçuklu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından oluşturulan ekipler, okulların kalorifer daireleri başta olmak üzere bodrum katlarında oluşabilecek haşerelere karşı ilaçlama çalışması başlattı. Bu kapsamda Mareşal Mustafa Kemal İlköğretim Okulu kalorifer dairesi ve bodrumunu ilaçlayan belediye ekipleri, ilçede bulunan tüm okulları ilaçlayacak.

 
Selçuklu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Sami Akıncı, tüm okullarda ilaçlama kampanyası başlattıklarını ve çalışmaların devam ettiğini belirterek, "Konyamız ülkemizde temiz bir şehir imajı ile tanınıyor. Bizler de bu konuda üzerimize düşeni yaparak bu şehri daha temiz bir hale getirmek için çalışıyoruz. Şehir merkezi ve tüm mahallelerimizde yaptığımız genel temizlik çalışmalarının yanı sıra okullarımızda dış cephe boyaması ve temizlik yapılmıştı. Bu yıl da ilaçlama yapıyoruz. Okulların kapanması ile birlikte başlattığımız ilaçlamayı tüm okullarımızda gerçekleştireceğiz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2007 Pazartesi 15:36:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?