1
Haziran
2024
Cumartesi
SELÇUKLU - KONYA

Selçuklu asfalt hedefini yakaladı

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi, altyapı ve asfalt çalışmasında 2008 yılı yaz dönemi çalışma programında belirlenen bir aylık hedeflerini geçti.


Selçuklu'da belediyecilik hizmetlerinin her aşamasında örnek çalışmalar yaptıklarını belirten Selçuklu Belediye Başkanı Adem Esen, "Selçuklu Belediyesi olarak ilçemizde yaz dönemi planımız doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mahallelerin istekleri ve hemşehrilerimizle yapılan istişareler sonucunda belirlenen hizmet takvimimizi bir aksama olmadan takip ediyoruz. Bir aylık dönemler için kendimize belirlediğimiz hedeflerin tamamını yakaladık. Yıl sonunda da geçtiğimiz yıl ulaştığımız rakamları geçeceğiz. Belediye olarak bir hizmeti yapmış olmak için gelişigüzel çalışmalar yapmaya karşıyız. İhtiyaçların belirlenmesi, kaliteli malzemelerin kullanılması, teknik ve teknolojik verilerden faydalanılarak çalışmalara yön verilmesine dikkat ediyoruz. Selçuklu'yu daha yaşanılabilir bir şehir yapmak için çaba harcıyoruz" dedi.


Teknolojinin son yenilikleri ile uzaktan erişim kontrollü ve laboratuvar ortamında asfalt üretimi yapan Selçuklu Belediyesi bir aylık dönemde 120 bin metrekare sıcak asfalt serimi gerçekleştirirken, bu rakamla ilk ay için hedef olan 110 bin metrekare rakamı da geçilmiş oldu. Selçuklu Belediyesi altyapı ekipleri de sezonun ilk bir aylık döneminde 35 bin metrekare soğuk asfalt yaptı. Asfalt öncesi altyapı ve yol açım çalışmalarına da hız veren Selçuklu Belediyesi 2008 yaz döneminin ilk bir aylık döneminde 32 bin metrekare parke ile 13 bin metre bordür yaptı.

..
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2008 Pazar 16:38:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?