18
Mayıs
2024
Cumartesi
SELÇUKLU - KONYA

Temizlik kampanyasına büyük ilgi

Selçuklu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan "Mahallemizi Temiz Tutalım Kampanyası" çerçevesinde Bosna Hersek Mahallesi’nde genel temizlik çalışması yapıldı.

Selçuklu Belediye Başkan Yardımcısı Abdülkadir Gök, Mustafa Necati İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Arıcı, Selçuklu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Selçuk, öğretmen, öğrenci ve velilerin katıldığı kampanya, mahallede büyük ilgi gördü. Selçuklu Belediye Başkan Yardımcısı Abdülkadir Gök, Selçuklu Belediyesi tarafından başlatılan Mahallemizi Temiz Tutalım Kampanyası’nın gördüğü ilginin kendilerini son derece mutlu ettiğini söyledi.

Başkan Yardımcısı Gök, "Biz temiz bir milletiz. Evlerimizin temizliği ve şahsi temizliğimizle tüm dünyaya örnek gösteriliyoruz. Ancak bu hassasiyetimizi çevre temizliğinde gösteremiyoruz. Çevrenin temiz tutulmasında herkes gönüllü olarak çalışmalıdır. Sadece belediyenin temizlik hizmeti sunması ile bir yerleşim yeri temiz tutulamaz. 400 bin kişinin yaşadığı bir ilçeyi 150 kişi ile temizlemek mümkün değildir. Hemşehrilerimizin çevre temizliğine daha çok dikkat etmelerini arzu ediyoruz" dedi

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2005 Çarşamba 11:26:51
Güncelleme :15 Mayıs 2005 Pazar 17:17:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?