16
Haziran
2024
Pazar
GÜNCEL

Belediye kışa hazır

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi, zor geçmesi beklenen kış şartları nedeniyle ilçe genelinde herhangi bir sorun yaşanmaması için acil müdahale ekipleri oluşturdu.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Selçuklu Belediye Başkan Vekili Hüseyin Kaplan, önceden alınan tedbirlerle ilçe genelinde sorun yaşanmayacağını belirtti. Kaplan, şunları kaydetti: "Kış mevsiminden önce belediyemiz bünyesinde oluşturduğumuz acil müdahale ekiplerimiz belli bir program ve iş bölümü dahilinde kar yağışının ve buzlanmanın yoğun yaşandığı günlerde çalışmalarına başlayacak ve günün her saatinde hemşehrilerimizin herhangi bir aksaklık yaşamaması için çaba sarf edecek.

Tuzlama ve kar kürüme araçlarının da kullanılacağı çalışmalarda çok sayıda personel ve araç görev yapacak. Kar yağışı ve buzlanmanın yoğun olacağı günlerde hemşehrilerimizin mecbur kalmadıkça özel araçlarıyla yola çıkmamalarını, özellikle esnafımızın kaldırım üzerlerini temizlemede belediyemize yardımcı olmalarını bekliyoruz".

Selçuklu Belediyesi acil müdahale ekipleri 45 personel, 3 tuzlama aracı, 5 greyder, 12 kamyon, 6 kepçe ve 1 kaldırım temizleme aracından oluşuyor. Ayrıca yollarda kar ve buzlanmaya karşın kullanılmak üzere 600 ton tuz alındı.

.
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2005 Salı 18:08:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?