18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Belediyeye yeni bina

Konya'nın merkez Selçuklu Belediyesi, yeni hizmet binası için çalışmalara başladı. Önümüzdeki günlerde proje ihalesi yapılacak binanın fonksiyonellik bakımından önemli özelliklere sahip olacağı bildirildi.

Selçuklu Belediye Başkanı Adem Esen, meclis üyeleri ve daire amirlerinin katıldığı toplantıda ele alınan Hizmet Binası Projesi, katılımcılara tanıtıldı. Selçuklu Belediye Başkan Yardımcısı A. Hayrettin Yalınız, projeyle ilgili bilgi vererek, "Selçuklu'ya yakışır bir hizmet binası yapmak için uğraşıyoruz. Kullanım kolaylığı, fonksiyonelliği ve yapısıyla örnek bir bina olacak. Vatandaşlarımız belediyede aradığı birimi kolaylıkla bulacak ve şeffaf bir yapıda hizmet verilecek" dedi.

Selçuklu Belediyesi hizmet binası, toplam 14 bin 135 metrekarelik kapalı alana sahip olacak. 4 katlı olarak inşa edilecek hizmet binasında, 3 bin metrekarelik kapalı garaj ve 530 metrekarelik sığınak yer alacak. Şeyh Şamil Mahallesi'nde bulunan Selçuklu Belediyesi'ne ait 90 bin metrekarelik eski fidanlık alanına yapılacak hizmet binasının 2 yıl içinde tamamlanması planlanıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2005 Çarşamba 17:34:10
Güncelleme :21 Eylül 2005 Çarşamba 17:40:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?