18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

İnsan hakları semineri

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi personeline insan hakları konusunda eğitim semineri verildi.

Selçuklu Belediyesi'nin hizmet içi eğitim seminerleri kapsamındaki insan hakları konulu seminerde, belediye personeli, Valilik İnsan Hakları Kurulu Üyesi ve Masa Görevlisi Emine Balık tarafından bilgilendirildi. Konya'nın belediyecilik hizmetleri ile örnek bir kent olduğuna işaret eden Valilik İnsan Hakları Kurulu Üyesi ve Masa Görevlisi Emine Balık,

"Hizmette vatandaş önceliği esastır. Ne yaptığımız kadar nasıl algılandığımız da önemlidir. Konya hizmetleri ve çalışmaları ile örnek kent olarak gösterilmiştir. Bu da vatandaş önceliklerinin dikkate alınmasının bir sonucudur. İnsanın yaşam hakkı, güvenlik hakkı, eğitim hakkı, sağlık hakkı vardır ve bu haklardan vazgeçilmesi mümkün değildir. İnsanların haklarını bilmesi ve savunması gerekir" dedi.

Seminerlerin daha verimli çalışmak ve kaliteli hizmet vermek amacıyla gerçekleştirildiğini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Adem Esen, "Selçuklu Belediyesi ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi'ne sahip bir belediyedir. Bu sistemin devamını sağlamaya yönelik personele eğitim veriliyor. Hizmetlerimizde kaliteyi artırarak memnuniyeti sağlamak temel amacımızdır. Bunun için personelimizin eğitimine önem veriyoruz" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2005 Pazartesi 14:32:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?