15
Haziran
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Muhtarlarla son toplantı

onya'nın Selçuklu İlçesi'nde tüm mahallelerin ihtiyaçları Selçuklu Kaymakamlığı ve Selçuklu Belediyesi ile önceden belirlenerek yıl içerisinde gideriliyor. Bu kapsamda 2006 ihtiyaç takvimi de belirlendi.

Selçuklu Kaymakamlığı ve Selçuklu Belediyesi tarafından Selçuklu İlçesi'nde 2006 yılının ihtiyaçları muhtarlarla yapılan toplantıda tespit edildi. Selçuklu Belediyesi Nikah Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Selçuklu Kaymakamı Şükrü Görücü, Selçuklu Belediye Başkanı Adem Esen, daire müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplantıda konuşan Başkan Esen, kaymakamlık ve belediyenin tüm mahalle muhtarları ile uyum içerisinde çalıştığını ifade ederek, "Uyum içerisinde yaptığımız bu çalışmalar ilçemize en iyi hizmetin verilmesi açısından büyük katkı sağlamaktadır. 2006 yılının ihtiyaçları önceden belirleniyor. Belirlenen ihtiyaçlar çerçevesinde belediyemiz ve kaymakamlığımız her türlü imkanını kullanarak bu ihtiyaçların giderilmesine çalışacak. Ayıca her muhtarımız mahallesindeki ihtiyaçlarını gönderdiğimiz formları doldurarak belirlemiş oldu. Belirlenen ihtiyaçları yapılan programlarla yıl içinde giderme gayreti göstereceğiz" dedi.

Selçuklu Kaymakamı Şükrü Görücü ise, yapılan bu toplantıların, Selçuklu'ya en iyi hizmetin verilmesi açısından son derece faydalı olacağına dikkat çekerek, "Muhtarlarımız birinci derece çalışma arkadaşlarımız. Hepimizin ortak gayesi insanlarımıza ve hemşehrilerimize hizmet etmek. İmkanlarımızı kullanarak, kaynaklarımız doğrultusunda her şeyi zamanında yapmaya çalışıyoruz" diye konuştu.



.
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2005 Cumartesi 11:25:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?