15
Haziran
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Resimlerde kalan mutluluk

Konya'da, cesetleri 3 gün sonra bulunan aynı aileden 4 kişinin, evlerindeki kalorifer tesisatının bozulması sonucu ilk kez yaktıkları kömür sobasından zehirlenerek öldüğü öğrenildi.

Rıza Koca ve 7 yaşındaki kızı İlknur Konya'da toprağa verilirken, dini nikahlı eşi Arzu Yüksel ile kucağında emzirirken ölü bulunan 1 yaşındaki kızı Ece'nin cenazeleri ise memleketleri Trabzon'a gönderildi.

Konya'nın merkez Selçuklu İlçesi Sakarya Mahallesi Şehitlik Caddesi Yuvam Apartmanı 2. katta oturan Rıza Koca, kalorifer tesisatının bozulması üzerine geçtiğimiz cumartesi günü kömür sobasını kurarak yaktı. Aynı odada uykuya dalan Rıza Koca (35), dini nikahlı eşi Arzu Yüksel (28), kızları İlknur (7) ile Ece (1) sobadan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlendi.

Kendilerinden haber alınamayan Koca ailesinin yakınlarının polise bilgi vermesi üzerine evin kapısının kırılarak içeri girilmesiyle aile ölü olarak bulundu. Arzu Yüksel'in kucağında 1 yaşındaki kızı Ece'yi emzirirken zehirlenerek öldüğü öğrenildi.

Sabah saatlerinde Konya Numune Hastanesi morgundan alınan baba ile kızı İlknur, Musalla Camii'nde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından yakınlarının gözyaşları arasında Musalla Mezarlığı'nda toprağa verildi. Anne Arzu Yüksel ile kızı Ece'nin cenazeleri ise Trabzon'a gönderildi.

.
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2005 Salı 17:55:44
Güncelleme :22 Kasım 2005 Salı 18:04:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?