16
Haziran
2024
Pazar
GÜNCEL

'Selçuklu'yu daha yükseğe taşıyacağız'

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Adem Esen, başkan yardımcıları ve daire müdürleriyle ilçe genelinde yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Selçuklu Belediyesi Encümen Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Adem Esen, Başkan Yardımcıları Hüseyin Kaplan, Hayrettin Yalınız ve daire müdürleri katıldı. Başkan Esen, toplantıda yaptığı konuşmada ilçe genelinde yapılan çalışmalar nedeniyle birim müdürlerine ve personele teşekkür etti.

Başkan Esen, "Hizmetlerimizin hayata dönüşmesinde daire müdürlerimizle sık sık toplantılar yapıyor ve hazırladığımız plan dahilinde çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Tüm personelimizle birlikte yaptığımız hizmetleri artıracak, Selçuklu'yu daha yükseğe taşıyacağız. Selçuklu'nun modern ve yeşil bir kent olması için gayretlerimiz artarak devam edecektir. Belediye olarak yaz sezonunu başarılı bir şekilde değerlendiriyoruz. Sezon başında hedeflediğimiz rakamları sezon ortasında yakaladık. İlçemizin tüm mahallelerine yayılan çalışmalarla ilçeyi büyük bir şantiyeye çevirdik. Selçuklu'nun çehresini değiştirdik. Sezon başından bu yana asfalt ve altyapı çalışmaları için büyük bir gayret sarf ettik. Sezon sonunda bu rakamı 1 milyon 100 bin metrekareye ulaştıracağız. Bordür ve parke kaplamanın yanı sıra iki yeni köprü ile trafiği rahatlatırken, araç parkımıza 1.5 trilyonluk yeni araç takviyesi yaptık" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2005 Çarşamba 18:34:04
Güncelleme :25 Eylül 2005 Pazar 23:14:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?