18
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Canavar hız kesmiyor

Konya'da aynı saatlerde meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre ilk kaza, saat 22.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Nalçacı Caddesi Sille Kavşağı'nda meydana geldi. Kazada bir aracın ışık ihlali yapması sonucu 4 araç birbirine girdi. Çarpışmanın etkisiyle kaldırıma çıkan 42 LL 706 plakalı pikap kaldırımda bekleyen Derya Altınsoy'a (25) çarparak yaralanmasına neden oldu.

Olay yerine gelen ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılan genç kız tedavi altına alındı. Kaza sonucu cadde araç trafiğine bir süre kapandı. Trafik ekiplerinin gelmesiyle cadde kontrollü bir şekilde trafiğe açıldı. Araçlarda meydana gelebilecek yangın tehlikesine karşı itfaiye ekipleri de olay yerine gelerek tedbir aldı. Araçların tamamının caddeden kaldırılmasıyla yol yaklaşık yarım saat sonra trafiğe tekrar açıldı. Kazaya karışan otomobil sürücüleri Metin Hotamış (50), Mustafa Çelik (55), Halil Tufan (27) ve Hüseyin Delen (28), ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Diğer bir kaza ise, aynı saatlerde Kunduracılar Kavşağı'nda meydana geldi. Motosikletle evine giden Emin B.'ye (16), bir otomobil çarpıp kaçtı. Yaralanan Emin B., ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay sonrası kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlatıldı.

.
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2005 Pazar 14:14:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?