23
Mayıs
2024
Perşembe
ÜRGÜP - NEVŞEHİR

Hem bisikletçiler hem foto muhabirleri yarışacak

Ürgüp Belediyesi, Ayhan Şahenk Vakfı ve Bisiklet Federasyonu tarafından gerçekleştirilecek olan 6. Uluslararası Kapadokya Dağ Bisikleti Festivali çerçevesinde, festivale katılan foto muhabirleri arasında bir yarışma düzenlenmesi kararlaştırıldı.

Ürgüp Belediye Başkanı Bekir Ödemiş yaptığı açıklamada, bu yıl 24-25-26 Haziran tarihleri arasında Ürgüp İlçesi’nde ve Göreme beldesinde 6.’sı gerçekleştirilecek olan Uluslararası Kapadokya Dağ Bisikleti Festivali’ne 20 ülkeden yaklaşık 200 sporcunun katılacağını belirtti. UNESCO tarafından dünya kültür mirası olarak koruma altına alınan Kapadokya’nın doğal ve tarihi güzellikleri arasında sporcuların zorlu mücadelelerini görüntülemek amacıyla bölgeye gelecek olan foto muhabirleri arasında ödüllü bir fotoğraf yarışması düzenleneceğini belirten Ödemiş, yarışmacıların birbirleri ve doğa ile olan mücadelelerini ölümsüzleştirmek amacıyla böyle bir yarışma düzenlediklerini belirtti.

Festival tarihleri arasında düzenlenecek olan yarışmaya katılmak isteyen foto muhabirlerinin en geç 15 Haziran tarihine kadar Ürgüp Belediye Başkanlığı’na başvuruda bulunmaları gerektiğini açıklayan Ürgüp Belediye Başkanı Bekir Ödemiş, yarışmada 1. olan eser sahibine 1500 Euro, 2.’ye 750 Euro, 3.’ye 500 Euro ve mansiyon alan 3 yarışmacıya 250 şer Euro ödül verileceğini kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2005 Cumartesi 12:56:10
Güncelleme :20 Mayıs 2005 Cuma 14:51:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?