19
Mayıs
2024
Pazar
ÇİFTLİK - NİĞDE

Tüyler ürperten cinayet!

NİĞDE'de şizofreni tedavisi gören ve 6 gün önce hastaneden taburcu edildiği belirtilen 37 yaşındaki Mustafa Payhan, komşularının 13 yaşındaki çocuğu Onur Serin'i, kendi çocuklarının gözü önünde bıçakla öldürdü. Ardından cesedi tuvalete götürüp parçalayan Payhan, kaçtığı Çiftlik İlçesi'nde yakalandı.

Tüyler ürperten cinayet, öğle saatlerinde Yenice Mahallesi Huzurevler Sokak Akın Apartmanı zemin kattaki dairede meydana geldi. Kiracı olarak oturan biri kız 3 çocuk babası Mustafa Payhan, eşi evde olmadığı sırada çocuklarıyla oynamaya gelen komşularının oğlu Onur'u henüz bilinmeyen bir nedenle bıçaklayarak öldürdü. Daha sonra çocuğun cesedini tuvalete götüren Payhan, bıçakla karnını deşerek iç organlarını çıkarttı, cinsel organını ve kulaklarını da kesip, kaçtı.

Saat 14.00 sıralarında eve gelen Nazan Payhan, çocuklarının olayı anlatması üzerine tuvaleti kontrol ettiğinde komşu oğlunun alaturka tipi tuvaletin delik kısmına başı sokulmuş ve parçalanmış haldeki cesedini görüp, polise haber verdi. Kendisinin yeşil kart başvurusu için evden çıkıp, döndüğünde olayla karşılaştığını anlatan Nazan Payhan polisteki ifadesinde, eşinin Adana'da Ruh Sağlığı Hastanesi'nde tedavi gördüğünü ve eve döndüğünden haberinin olmadığını söyledi.

Onur Serin'in cesedi, otopsi yapılmak üzere Niğde Devlet Hastanesi morguna konuldu.

Cinayet sonrası kaçan ve Niğde'nin Çiftlik İlçesi'nde yakalanan Mustafa Payhan'ın Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne 5 Haziran'da yatışının yapıldığı, `Şizofren' tedavisi gördüğü ve 23 Temmuz'da da taburcu edildiği anlaşıldı.
 

DHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2009 Çarşamba 18:48:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?