24
Mayıs
2024
Cuma
ULUKIŞLA - NİĞDE

Avşar: En iyi hizmeti vermeye çalıştık

Ulukışla Belediye Başkanı Hacı Avşar, bir yıllık süre içerisinde ellerindeki imkanları değerlendirip en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını söyledi.

Belediye salonunda vatandaşların da katıldığı toplantıda bir yılın değerlendirmesini yapan Avşar, içme suyu ve çevre düzenlemesi için önemli adımlar attıklarını ifade etti. Avşar, Ulukışla için ciddi sıkıntı olan içme suyu sorununun çözüldüğünü ve 10 gündür musluklardan içilebilir nitelikte su aktığını ifade ederek, yaz döneminde 15 bine yaklaşan nüfusun su ihtiyacına cevap vermek için çalıştıklarını kaydetti.

Belediyenin mali durumuyla alakalı açıklamalar da yapan Avşar, 2004 yılında toplam 1 trilyon 423 milyar gelir elde ettiklerini, buna karşın 1 trilyon 546 milyar giderleri olduğunu dile getirdi. Önümüzdeki dönem faaliyetlerinin artarak devam edeceğini ifade eden başkan Avşar, konut sorununun çözümü için kooperatif çalışmasının başlayacağını, yol ve kaldırım çalışmalarının da yaz döneminde yapılacağını sözlerine ekledi.

CHA
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2005 Cuma 15:04:12
Güncelleme :20 Nisan 2005 Çarşamba 18:06:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
semih erdağ IP: 88.229.75.xxx Tarih : 19.07.2006 01:20:44
meerhaba ben semih.öncelikle çalısmalarınızdan dolayı tesekür ederiz ben şuanda çalısıyorum önceden ben ordakı lısede okudum ve çalısmanızı cok beğendim sizide çok seviyorum butun ulukıslalıra da. ben 75 yıl cok programlı lısesınden mezunum okulunuz cok ıyıdı genel hocakar olsun yada öğrenciler olsun hepsiıyıydı hele bır mudur vardı o cok ıyıydı bırıysıydı .okuldan ayrlırken huzun doluydum am ne yazıkkı okul bıtmıstı ortam guzeldı suanada hepinızı cok özledın.ulukısla benım bıtanem yopllarınız guzel halkla ılıskıler guzel duzenledıgınız eğlenceler olsun hepsı guzel. hersey guzel benım güzel ulumkıslam hepinizi çok sevıyorum herkese selam tesekur ederim benı dınledıgınız ıcın ıcın.selamlar.