14
Haziran
2024
Cuma
ULUKIŞLA - NİĞDE

Önce yardım istedi sonra öldürdü

Ulukışla'da, petrol istasyonunda lokanta işletmeciliği yapan bir kişi silahla vurularak öldürüldü.

Alınan bilgiye göre, olay Ulukışla İlçesi’ne bağlı Beyağıl Köyü’nde meydana geldi. Es Yılmazlar Petrol İstasyonu’nda, Şevki’nin Yeri isimli lokantayı işleten Şevki Gürses (32) akşam saatlerinde arabasının Hasangazi Köyü yakınlarında bozulduğunu söyleyerek yardım isteyen kimliği belirsiz bir kişiye yardım etmek istedi.

Otomobiline, lokantada görevli garson, kalfa ve oto tamircisini de alarak yardım isteyen kişinin otomobilini tamir etmek için yola çıkan Gürses, yardım talebinde bulunan kişinin isteği üzerine otomobilini Hasangazi Köyü yakınlarında kenara çekti. Bu sırada otomobilden inen şahıs, diğer yolculara aldırmadan Şevki Gürses’in kapısını açarak önce bacaklarına 2 el, ardından sırtına ve beline 3 el ateş ederek kaçtı. Gürses olay yerinde hayatını kaybederken, otomobilde bulunan diğer yolcular olaydan yara almadan kurtuldu.

Cinayetin alacak verecek meselesi yüzünden ya da kan davası nedeniyle işlenmiş olabileceği ihtimali üzerinde duran jandarma ekipleri, katilin kimliğini tespit etmeye çalışıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2005 Pazartesi 16:26:53
Güncelleme :4 Şubat 2006 Cumartesi 14:07:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?