18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR
Belediye Sayfaları

Divriği Erzincan’da kaybetti

Türkiye 3. ligi 2. gurupta mücadele eden Gümüşhane Doğanspor sahasının tadilat ve onarımda olması münasebetiyle kendi sahasında oynaması gereken maçları, Erzincan 13 Şubat Şehir Stadı'nda oynamaya devam ediyor.

Erzincan Şehir Stadı'nda oynadığı iki lig maçından mağlup ayrılan Gümüşhane Doğanspor, Geçtiğimiz cumartesi günü oynadığı D.Ç. Divriğispor maçını 3-1 kazanmasını bildi.

Böylece Gümüşhane Doğanspor Erzincan sahasında ilk galibiyetini almış oldu.

Hakemin ilk düdüğü ile başlayan Gümüşhandedoğanspor- D.Ç. Divriğispor maçı çekişmeli geçti. Karşılıklı ataklar ile süren maçın 40’ıncı dakikasında kaleci ile karşı karşıya kalan Bora’nın attığı gol ile Gümüşhane Divriği önünde 1-0 öne geçti.

İlk yarıda başka gol olmadı. Maçın ikinci, yarısına atak bir futbol ile başlayan Divriği 48. dakikada Taner’in golü ile beraberliği yakaladı. Gümüşhane kalesine ataklarını sürdüren Divriği son vuruşu yapamayınca, kaptırdığı bir top neticesinde 59’uncu dakikada Bora’nın golü ile Gümüşhane karşısında yenik duruma düştü.

Maç 2-1 olduktan sonra her iki takımın da karşılıklı atakları olurken, maçın kontrolü Divriğispor'daydı.

Karşılıklı atakları ile geçen maçın 89’uncu dakikasında oyuna sonradan dahil olan Samet’in attığı gol ile Gümüşhane Divriği karşısında 3-1 öne geçti. Maçta başka gol olmayınca Gümüşhane Doğanspor Erzincan sahasında oynadığı maçlardan ilk galibiyetini aldı.

Yasin Köz - Kenthaber / Erzincan
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2005 Pazartesi 09:13:58
Güncelleme :17 Ekim 2005 Pazartesi 13:20:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ebubekir IP: 88.224.88.xxx Tarih : 21.09.2008 17:48:46

iyisin gümüşhane devamını dilerim sen benimsin gümüşhanem sensiz olmaz asla olmaz sen olmazsan hayat yaşan maz