26
Mayıs
2024
Pazar
SUŞEHRİ - SİVAS

Altyapı boruları geldi

SUŞEHRİNİN ALTYAPI BORULARI GELDİ

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, ilçede içme suyu ve kanalizasyon borularının geldiğini yaklaşık 10 gün içerisinde eski boruların değiştirilmeye başlanacağını bildirdi.

Sel, yaptığı açıklamada, 3 yıl içerisinde Suşehri'ne 55 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon borularının yenileneceğini, 10 gün içerisinde de çalışmaların şehir merkezinden başlayacağını anlattı. Sel, "Göreve geldiğimiz günden beri, önem verdiğimiz alt yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bunun birinci ayağı olan, ömrünü tamamlayan asbest olan içme suyu ishale hattı değiştirilmesi ile ilgili çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamladık. Bunun ilk aşamasını ise önümüzdeki günlerde şehrin bazı bölgelerinden başlayarak, Suşehri'nin alt yapı çalışmalarına hız vermeye başladık" dedi.

Uzun ömürlü, basınçlı suya dayanıklı daha önemlisi dağdaki suyun hiçbir özelliğini yitirmeden evdeki musluklarımızdan akma özelliği olan borularla içme su şebekesinin yenileneceğini kaydeden Sel, "İlçemizden, alt yapı olarak doğalgaz geçti, telekom geçti, elektrik geçti. Şimdi ise içme suyu ve kanalizasyonları değiştirerek alt yapı sorununu ortadan kaldıracağız" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2010 Pazar 18:28:01
Güncelleme :2 Ağustos 2010 Pazartesi 00:11:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?