20
Mayıs
2024
Pazertesi
SUŞEHRİ - SİVAS

Başkan Şaban Coşkun Suşehri'nde

Sivas'ın Suşehri Belediye Başkan adayı olan mevcut Belediye Başkanı Şaban Coşkun, kendisine güvenenlerin güvenlerini boşa çıkartmadıklarını ve çıkartmayacaklarını söyledi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından adaylığı açıklanan Suşehri Belediye Başkanı Şaban Coşkun, Ankara temaslarından sonra ilçeye döndü.

Bir açıklama yapan Başkan Coşkun, "28 Mart 2004 seçimlerinde adaylık görevi bana verildi. 5 yıllık belediye başkanlığımız döneminde bu şehrin bize emanet edildiğini, emanete ihanetliğin münafıklık olduğu düşüncesi ile gece gündüz gayret ettik. Attığımız her imzada bize güvenen insanların güvenini korumak, kimsesizlerin kimsesi olmak, adil olmak gibi prensipleri hep göz önünde tuttuk. Önümüzde yapılacak olan 29 Mart 2009 mahalli idareler seçiminde Adalet ve Kalkınma Partisi'nin yetkili kurulları Suşehri Belediye Başkan adaylığı görevini yine şahsıma tevdi etmiştir. Verilen bu görev şahsıma duyulan güvenin göstergesi ve benim içinde bir onurdur" dedi.

Sorumluluğunun daha da arttığını ifade eden Coşkun, "Fakat aldığımız bu görevle omuzlarımızdaki sorumlulukta artmıştır. Geçen 5 yıl da nasıl sorumluluğumuzun bilincinde sizlerin güvenine layık olmak için gayret göstermişsek, önümüzdeki 5 yıl içinde de güveninize layık olmak için çalışacağımızdan emin olabilirsiniz. Çünkü biz belediye başkanlığını bir protokol koltuğu değil hizmet koltuğu olduğuna inanıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerimle gerek adaylığımda bana güvenen partimizin yetkili organlarına gerekse bana geçmişte güvenen tüm hemşehrilerime gerekse önümüzdeki seçimlerde bana güvenen hemşehrilerime teşekkür ediyor, tüm Suşehrili hemşehrilerimin desteğini bekliyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2008 Salı 12:29:43
Güncelleme :30 Aralık 2008 Salı 12:33:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nuri aksu IP: 88.233.41.xxx Tarih : 12.01.2009 08:25:58

Gercekten şaban beyin bu donemde bir öncekinden daha hayırlı olucagının dusuncesındeyım acemiliğini attı artık ilçemiz için faydalı şeyler peşinde koşuşturma içerisine o koltukta oturmuş olduğunu düşünüyorum en basit dolmuşları bile daha konforluk daha sıcak yolcuk yapması için halkımızın rahatlığı için değiştirilmesini sağlamiş tır. ben gercekten genc bir beyin olarak şaban beyin bu dönem daha hayırlı olucanın ümidindeyim şimdiden hayırlı olsun ŞABAN COŞKUN