25
Mayıs
2024
Cumartesi
SUŞEHRİ - SİVAS

Bellona 2. şubesini açtı

BELLONA SUŞEHRİ'NDE 2. ŞUBESİNİ AÇTI

Türkiye'nin sermaye önceliğinde ilk 20 arasında bulunan Boydak A.Ş, Suşehri'ne Bellona Mağazaları'nın ikincisini açtı.

D-100 Karayolu üzerinde Suşehri EÜAŞ İşletmesi yanında 3 bin 600 metrekare kapalı alanda kurulan mağazanın açılış kurdelesi, Boydak A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Boydak, İSPAŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Boydak A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Nazif Türkoğlu, Suşehri Kaymakamı Yusuf Özdemir, Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel ve Ak Parti Suşehri İlçe Başkanı Rüstem Yüce tarafından kesildi.

Mağazanın açılışında bir konuşma yapan İSPAŞ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nazif Türkoğlu, açılan mağazanın Suşehri'nde örnek bir mağaza olduğuna dikkat çekerek, "Bu mağazadan sonra artık kim ne yapıyorsa bunu bir adım öne geçirmek zorunda. Yani bu mağazanın gerisinde kalan hiçbir yatırımcı artık olmayacaktır. Boydak Holding gittiği yerlerde kendi misyonunu da beraber götürüyor. Boydak Holding ciro, ihracat, çalıştırmış olduğu 12 bine yakın insan sayısıyla ilk 20'ye giriyor. Ayrıca sadece bizzat para ödediği 120 bine yakın insanın dışında Türkiye'de yaygınlaştırdığı mağazacılıkla istihdama katkıda sağlıyor. İş istihdamı sağlıyor. Bir 20 bine yakın bu şekilde istihdam sağlıyor. Diğer tedarikçileriyle beraber, dünyanın dert yandığı işsizliğe kendi adına çözüm bulmaya çalışıyor. Boydak Holding her yaptığı işte toplam kaliteyi esas alıyor. Toplam kalite topraktan sofraya kadar olan bir süreç. Gültekin ailesi mağazayı açtılar. Bizlere kazandırdılar sizlere kazandırdılar" şeklinde konuştu.

Suşehri Kaymakamı Yusuf Özdemir ise, "İlçemizin markaya yolculuğunda böyle bir markanın da burada açılmış olmasından dolayı büyük memnuniyet duyuyoruz. Hem istihdam açısından ilçemize bir katkısı olmasının yanında hem de böyle bir markanın peşi sıra diğer markaların da ilçemize geleceğini ümit ederek bu marka ve firmanın ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Ayrıca Bellona firmasının burada şubesini açan arkadaşımıza da bol kazançlar diliyorum."dedi. Şemdinli'de şehit olan askerlere de yaptığı konuşmada rahmet dileyen Kaymakam Özdemir "Şehit olan askerlere rahmet diliyorum."şeklinde sözlerine son verdi.

Açılışta konuşan Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel yaptığı konuşmada ilçede istihdamın artması adına yapılan bu tür faaliyetlerin önemini vurgulayarak, "Bellona bir çığır açtı ve bu çığırı büyüterek götürüyor. Suşehri'nin kalkınması ve büyümesi sadece Kaymakamlık ve Belediye ile olmaz. Herkes kendi mağazasını ilçeye ve vadiye sunarsa o nispette büyümüş olacaktır. Önemli olan bu tarz sektörlerin Suşehri'ne gelmesi ve bölgemizin kalkınmasıdır"dedi.

Mağaza sahipleri Gültekin Ailesi adına bir konuşma yapan İbrahim Gültekin ise duygu düşüncelerini ifade ederek "Türkiye ve dünyada kalitesiyle, saygınlığıyla güler yüzlü hizmet ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan, yoluna emin adımlarla devam eden Bellona Mağazalar Zinciri'nin Suşehri'ndeki 2.şubesini Kelkit Vadisi'nde açmaktan mutluluk duyuyoruz."dedi.

Konuşmaların ardından mağazanın açılışına geçildi. Açılış sonrası mağazayı gezen davetliler daha sonra ise firma tarafından getirilen 100 parçadan oluşan aralarında LCD TV, kanepe, ev tekstili gibi bulunduğu çekilişe geçildi. Çekilişte kendisine hediye çıkan katılımcıların mutluluğu gözlerinden okunurken, hediye kazanamayan davetlilerin bazılarının ise hüzünlü olduğu gözlendi.

Açılışa Boydak A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Boydak, İSPAŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Boydak A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Nazif Türkoğlu, İSPAŞ Pazarlama Genel Müdürü Yılmaz Dost, İSPAŞ Pazarlama Müdürü Bülent Kılıç, Suşehri Kaymakamı Yusuf Özdemir, Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, Gölova Belediye Başkanı İbrahim Yenidünya, İlçe Emniyet Müdürü Aydın Batu, İlçe Yazı İşleri Müdürü Ahmet Öğredici, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güler, İlçe Mal Müdürü Necip Duran, SYDV Müdürü Tevfik Coşkun, Suşehri Devlet Hastanesi Müdürü İzzet Seller, Gölova Özel İdare Müdürü Eyüp Akçay, Ak Parti Suşehri İlçe Başkanı Rüstem Yüce, İl Genel Meclisi Üyesi Özcan Özbek, Belediye Meclis Üyeleri Metin Öğredici, Muammer Algül, İlyas Koçali, Cevat Şenol, Süleyman Şen, Zekeriya Canpolat, Nuh Genç, daire amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Daha sonra Gülketin Ailesi Zülal Gültekin ve oğulları Kenan-İbrahim-Süleyman Gültekin mağaza ile ilgili tebrikleri kabul etti.

BELLONA SUŞEHRİ'NDE 2. ŞUBESİNİ AÇTI
BELLONA SUŞEHRİ'NDE 2. ŞUBESİNİ AÇTI
BELLONA SUŞEHRİ'NDE 2. ŞUBESİNİ AÇTI
BELLONA SUŞEHRİ'NDE 2. ŞUBESİNİ AÇTI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2010 Pazar 15:03:00
Güncelleme :20 Haziran 2010 Pazar 23:55:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?