23
Mayıs
2024
Perşembe
SUŞEHRİ - SİVAS

Bu kez de mağaza soydular

Sivas’ın Suşehri İlçesi’nde bir giyim mağazasının kapısını sert bir cisimle kırarak içeri giren hırsızlar, yazlık giyim reyonundaki tüm giysileri çalarak kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, Suşehri ilçe merkezinde faaliyet gösteren işyerini açmaya gelen mağaza sahibi Emre Ay, mağazanın kapısının kırılarak içeri girildiğini ve hırsızlık yapıldığını görüp, polise haber verdi.

Olay yerine gelen polisin yaptığı inceleme sonrası, mağazanın yazlık giyim reyonundaki tüm giysilerin çalındığı ve sadece 1 adet gömlek bırakıldığı tespit edildi.

Olayla ilgili olarak polis inceleme başlatırken, hırsızlık nedeniyle şaşkına döndüğünü belirten işyeri sahibi Ay, "Son günlerde ilçemizde birçok hırsızlık olayı oldu. En son da benim işyerimde soyuldu. Bu konu üzerinde polisin daha duyarlı olması gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Ay, mağazasının yazlık giyim reyonundaki tüm elbiselerin çalındığını belirterek, "Hırsızlar reyondaki tüm elbiseleri çalarak kayıplara karıştı. Sadece 1 adet gömleği bırakarak, dalga geçer gibi hırsızlık yapıp kaçmışlar" dedi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2005 Cumartesi 14:07:23
Güncelleme :12 Haziran 2005 Pazar 13:14:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
döndü yazıcı IP: 81.213.111.xxx Tarih : 6.07.2005 15:46:51
sevgili emre bende suşehriliyim yeni duydum ve uzuldüm boşver hayırlısı olsun