19
Mayıs
2024
Pazar
SUŞEHRİ - SİVAS

Eğitim Gönüllüleri Suşehri'nde

Tüm yurdu gezen Gönüllü Eğitim Elçileri olarak bilinen İLKYAR Vakfı üyeleri, Sivas’ın Suşehri İlçesi’nde öğrencilerle biraraya geldi. Başlatmış oldukları Türkiye turunun 50 bininci kilometredeki durakları olan Suşehri İlçesi Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nu (YİBO) ziyaret eden Gönüllü Eğitim Elçileri, amaçlarının öğrencilere kendi yaptıkları projeleri anlatmak olduğunu ifade ederek, "Bizler İLKYAR Vakfı üyeleri olarak, öğrencilerin geleceğe yönelik hedeflerinde ufuklarını genişletmeyi düşünüyoruz. Yapılabilmesi zor olan şeylerin, insanın kendi istediği taktirde yapılmamasının imkansız olduğunu kanıtlamak istiyoruz. Bu sayede gelişim çağında olan öğrencilerin ufuklarını da genişletmiş oluyoruz" diye konuştular.

İLKYAR Vakfı gönüllü eğiticilerinin arasında yer alan Boğaziçi, ODTÜ ve Hacettepe Üniversitesi öğrencileri daha sonra YİBO’da eğitim gören öğrencilerle sohbet ederek, onlara hazırlamış oldukları slayt gösterisini izlettiler. Son olarak ise öğrencilere yanlarında getirdikleri hediyeleri armağan ettiler.

sivas
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2004 Salı 10:52:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mervenur akçay IP: 88.226.131.xxx Tarih : 3.01.2007 21:25:50
SLM İLKYAR VAKFI SİZLERE ÖNCELİKLE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.SİZİN GİBİ KİŞİLERİN BU VAKFA GİRMESİ BENCE ÇOK İYİ. SİZE ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. BENDE SİZİN GİBİ OLMAK İSTİYORUM.. YARDIMA MUHTAÇLARIN SESİNİ HERKES DUYAMAZ.(gözler görmek istemezse kalp gözünü açamaz)