18
Mayıs
2024
Cumartesi
SUŞEHRİ - SİVAS

Hayırsever işadamına fahri hemşehrilik

HAYIRSEVER İŞADAMI ENGİN PAK'A FAHRİ HEMŞEHRİLİK BERATI

Suşehri Belediye Meclisi tarafından 4 yıllık yüksek okul yaptıran İşadamı Engin Pak'a fahri hemşehrilik beratı verildi.

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, Belediye Meclisi tarafından oy birliği ile Pakmaya Yönetim Kurulu Başkanı Engin Pak ve Pakmaya İnşaatlardan Sorumlu Mimar Savaş Özdemir için verilen hemşehrilik beratlarını, Engin Pak'ın kızı Canan Pak İmregün'e ve Savaş Özdemir'e takdim etti. Suşehrili olan Şişli Belediye Meclis Başkanı Bayram Özata ile birlikte Pakmaya Holding binasında düzenlenen Hemşehrilik Beratı Takdim Töreninde konuşan Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, ilçenin en önemli bir okul eksiğini gideren Engin Pak'a şahsı ve Suşehri halkı adına teşekkür ettiklerini söyledi. Engin Pak'ı Suşehri'nin fahri hemşerisi olarak görmekten mutlu olduklarını ifade eden Başkan Sel, "4 yıllık yüksek okul binasının Suşehri'ne yapılmasında Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve Şişli Belediye Meclis Başkanı Bayram Özata'nın büyük katkıları olmuştur. Okulun yapımında emeği geçen başta Şişli Belediye Başkanı Sayın Mustafa Sarıgül'e, Bayram Özata ve Pakmaya Yönetim Kurulu Başkanı Engin Pak'a sonsuz teşekkür ediyoruz. Suşehri Belediyesi olarak, Engin Pak ve Pakmaya İnşaatları Sorumlu Mimarı Savaş Özdemir'i fahri hemşerimiz olarak görmekten onur ve gurur duyduğumuzu belirtmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Suşehri Belediyesinin belediyecilik tarihinde 2. Fahri Hemşehrilik beratı verdiğini hatırlatan Başkan Sel, "1874 yılında kurulan Suşehri belediyemiz 2. defa bir hemşehrilik beratı vermenin mutluluğunu yaşamaktadır. Bunun için ilçemize yatırım yapan, Suşehrili olmayan ve bizim gönlümüzde her zaman Suşehrili olarak görmek istediğimiz Engin Pak'a şahsım ve ilçem adına teşekkürlerimi arz ederim" diyerek, Canan İmregün ve eşi Mehmet İmregün'ü Suşehri'ne davet etti ve ikinci bir okul yapılması konusunda ricada bulundu.

Hemşehrilik beratının verilmesinden dolayı mutlu olduklarını belirten Engin Pak'ın kızı Canan İmregün, böyle bir anlamlı beratın babası Engin Pak'a verilmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, "Bizlerde artık Suşehrili olduk. Tabi ki hemşeri olduğumuz ilçeyi görmek isteriz. Timur Karabal Meslek Yüksek Okul girişinin dış kemerlerinin kısa süre içerisinde yapılacak" şeklinde konuştu.

HAYIRSEVER İŞADAMI ENGİN PAK'A FAHRİ HEMŞEHRİLİK BERATI
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2010 Cumartesi 17:06:03
Güncelleme :2 Ekim 2010 Cumartesi 18:44:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?