22
Mayıs
2024
Çarşamba
SUŞEHRİ - SİVAS

İlçe merkezinde ahır kalmayacak

Sivas'ın Suşehri ilçesindeki bütün ahırlar, ilçe merkezi dışına çıkartılacak.


Çevre ve hava kirliliğinin önüne geçmek için bütün ahırların ilçe merkezi dışına çıkartılacağını ifade eden Suşehri Belediye Başkanı Şaban Coşkun, “Bununla ilgili olarak ilçe merkezi dışında ahırlar bölgesi kurulacak. Belediyemiz ile TOKİ arasında bir anlaşma yapıldı. Belirlenecek olan ahırlar bölgesine, TOKİ tarafından uygun ödeme şartları ile her besiciye bir ahır yapılacak" dedi. Başkan Coşkun, söz konusu inşaat çalışmalarının tamamlanmasından sonra kent merkezinde besicilik yapılmasına izin verilmeyeceğini sözlerine ekledi.


Öte yandan, ilçedeki yol genişletme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Şaban Coşkun, Suşehri'ni daha güzel bir hale getirmek istediklerini söyledi. Hedeflerin Suşehri ilçesini daha yaşanır bir yerleşim yeri haline getirmek olduğunu ifade eden Başkan Coşkun, "Karşıyaka Mahallesi’nde yapmış olduğumuz yol genişletme çalışmalarımızı en kısa zamanda tamamlayıp ve vatandaşımızın rahat ve geniş yollarda seyahat etmelerini sağlamayı istiyoruz. Suşehri Belediyesi olarak hiçbir mahallemizde dar sokak ve caddeler kalmayacak bu konularda belediyemiz her türlü çalışmaları yapacaktır" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2007 Çarşamba 12:20:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
serkan arslan IP: 88.235.63.xxx Tarih : 21.07.2007 12:38:36
DİKKAT!DİKKAT!DİKKAT!DİKKAT!DİKKAT!DİKKAT!selamın aleyküm ben serkan arslan istenbulda yaşıyan bi suşehriliyim köyüm akçaagıl.allah rızası için köylerimize sahip çıkalım ben 25 yaşındayım hersene köyüme ğittiğimde inanınki üzülüyorum halini ğördüğümde yolları çevre düzenlemesi en azından köyün ğiriş kısmı caminin önüne kadar olan alana karadeniz sahil yolunu bitirdi sayın başbakanımız buraya harcanılan paranın milyonda birinide benim köyüme harcanmasını istiyorum kendim ve köyüm adına eminimki benim bu yarama merhem olacaktırsınız.iyiğünler iyi çalışmalar ....