22
Mayıs
2024
Çarşamba
SUŞEHRİ - SİVAS

Kadın doktora dayak

Sivas’ın Suşehri ilçesindeki bir dinlenme tesisinde hastalığı nedeniyle şoka giren annesini ayıltmak için tokat atan kadın doktor, bu durumu yanlış anlayan çevredekiler tarafından darp edildiğini iddia etti.

Annesini dövdüğü sanılarak darp edildiğini öne süren kadın doktorun şikayeti üzerine, 4 kişi gözaltına alındı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Ordu’nun Gürgentepe ilçesi Devlet Hastanesinde görev yapan uzman doktor N.A, 80 yaşındaki annesi N.G. ve çocuğuyla birlikte oyunu kullanmak üzere özel aracıyla Adana’ya hareket etti.

Sivas’ın Suşehri ilçesindeki bir dinlenme tesisinde mola veren doktor N.A, bu sırada bir rahatsızlığı nedeniyle şoka giren annesine müdahale etti.

Annesini ayıltmak için tokat attığını söyleyen N.A’ya, bu görüntüyü yanlış anlayan çevredeki vatandaşlar tepki gösterdi.

Yaşlı kadını dövdüğü sanılan kadın doktor ile kendisine tepki gösteren vatandaşlar arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada, doktor N.A’nın darp edildiği öne sürüldü.

Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandığı gerekçesiyle olay yerine gelen ekipler tarafından Suşehri Devlet Hastanesine kaldırılan N.A, buradaki tedavisinin ardından taburcu edildi.

Doktor N.A’nın şikayeti üzerine, kavgaya karıştığı ileri sürülen 4 kişi gözaltına alındı.
Ajanslar
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2007 Cumartesi 23:02:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
olay yerindeydim IP: 88.224.28.xxx Tarih : 23.07.2007 19:07:49
olay yanlış anlaşılmamış aksine kendisi annesini sürükleyerek tuvaletlere götürdüğü sırada dayak atmaktayken olaya tepki gösterenlerede sizi ilgilendirmez diyerek kendisi saldırıda bulunmuştur ve tahrik edici sözler sarf etmiştir. polis ekipleri geldiginde ise birkaç kişiyi bıçak ile tehdit etmştir.aksine cevredekiler olaya vicdani olarak yaklaştıkları halde asıl darp edilen şahıslar ayırmak isteyenlerdir bu kadın masum olduğunu savunmasın boşuna annesini acık ve aleni bir biçimde dövmekteydi. böyle evlat olmaz. çevredeki vatandaşlar sayesinde annesi elinden güçlükle alınmıştır. masum bir rol oynamasın boşuna allah yukarıda kimin ne yaptıgını biliyor. bu tip haberler anlaşılmadan tek taraflı yazılmamalı ve bazı insanlar macera peşinde koşmamalı.