25
Mayıs
2024
Cumartesi
SUŞEHRİ - SİVAS

Ocak ayı meclis toplantısı yapıldı

SUŞEHRİ BELEDİYESİ OCAK AYI MECLİS TOPLANTISI

Suşehri Belediyesi 2010 yılının ilk meclis toplantısını yaptı.

Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda Belediye Başkanı Sedat Sel başkanlığında yapılan meclis toplantına 10 meclis üyesi katıldı. 2009 yılının acısıyla tatlısıyla geride bırakıldığını belirten Başkan Sel, "Yeni yılın İslam alemine, ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

4 gündem maddesinin görüşüldüğü Ocak ayı meclisinde, 2010 yılı meclisinin yine her ayın ilk haftasını takip eden ilk Salı günü yapılması ve Belediye Meclisi'nin Ağustos ayında tatil edilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin diğer maddesi olan 2010 yılı Denetim Komisyonu'nun seçilmesi için yapılan kapalı oylama sonucu, Nuh Genç, Süleyman Şen ve İlyas Koçali Denetim Komisyon Üyeliği'ne seçildi. Meclis toplantısından sonra gündem dışı bir konuşma yapan Belediye Başkanı Sedat Sel, meclis salonu yapılacağını ifade ederek, Şubat ayında yapılacak olan meclis toplantısına kadar yeni meclis salonunun faaliyete geçirilebileceğini söyledi.

Eski araçların bakım ve onarımlarının yüksek meblağlara çıktığını belirten Başkan Sel, "Özellikle cenaze taşıma aracımızın acilen değişmesi gerekiyor. Ayrıca belediyemizde bulunan JCP marka kepçenin ise bir yıllık bakım ücreti için 33 bin TL ödeme yapılmıştır. Bu araçların acil olarak değişmesi gerekiyor. Bu konuda çalışmalarımız devam etmektedir" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2010 Çarşamba 15:44:03
Güncelleme :6 Ocak 2010 Çarşamba 17:53:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?