22
Mayıs
2024
Çarşamba
SUŞEHRİ - SİVAS

Zincirleme trafik kazası: 1 ölü

Sivas'ın Suşehri ilçesi yakınlarında 1 traktör, 1 kamyonet ve 1 otomobilin karıştığı trafik kazasında 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.


Kaza, gece saatlerinde D-100 karayolundaki Suşehri-Şebinkarahisar yol kavşağı Akçaağıl köyü köprüsü üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul'dan Giresun'a bağlı Çamoluk ilçesine giden Muttalip K. idaresindeki 34 J 8566 plakalı kamyonet, önünde seyreden Tekin K. idaresindeki 34 BM 716 plakalı besi hayvanı yüklü traktöre arkadan çarptı. Bu sırada karşı istikametten gelen Özcan Y. yönetimindeki 28 AZ 202 plakalı otomobil de kaza yapan araçlara çarptı.


Zincirleme kazada Muttalip K., Ayşe K., Bayram K., Refik K., Tekin K., Özcan Y. ve Serdar Y. yaralandı. Durumları ağır olan yaralılardan Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edilen Bayram K., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, Ayşe K. yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Diğer yaralılar ise Suşehri Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

 
Bu arada kazayla ilgili olarak yapılan araştırmalarda 28 AZ 202 plakalı otomobilin sürücüsü Özcan Y.'nin ehliyetsiz olduğu ve alkollü olarak otomobil kullandığı tespit edildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2007 Cuma 12:44:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?