17
Mayıs
2024
Cuma
ZARA - SİVAS

9. Şerefiye Panayırı açıldı

Sivas’ın Zara İlçesi’nde bu yıl 9.’su gerçekleştirilen Şerefiye Panayırı’na katılan Vali Hasan Canpolat, "Sivas için kötü düşünenlere bu manzara bir ders mahiyetindedir" dedi.

Zara İlçesi’ne bağlı Şerefiye beldesinde 26 köyün katılımıyla düzenlenen panayıra Vali Hasan Canpolat, Zara Kaymakamı Mustafa Ayhan, Belediye Başkanı Galip Ergut ve çevre ilçe ile beldelerin belediye başkanları katıldı.

Kutlamalar öncesi bir konuşma yapan Vali Hasan Canpolat, yapılan bu etkinlikle Şerefiye etrafındaki yerleşim birimlerindeki birlik ve beraberliğin arttığını belirterek, "Bu manzara devam ettikçe, bu birlik ve beraberlik devam ettikçe, aşamayacağımız hiçbir güçlük yoktur. Şerefiye’deki bu manzara, aslında Sivas için kötü düşünenlere bir ders mahiyetindedir. Gelseler de bu manzarayı görseler. Akıllarını başlarına toplasınlar. İnşallah bu birlik ve beraberliğimiz ebediyete kadar devam eder" dedi.

Konuşmaların ardından Şerefiye ve Çevre Köyleri Derneği Başkanı Rıza Özata, Vali Hasan Canpolat’a teşekkür plaketi verdi. Etkinlikler, halk sanatçılarının söylediği türküler ve müzik eşliğinde çekilen halaylarla devam etti.

SİVAS - İHA
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2004 Pazar 02:04:44
Güncelleme :27 Ekim 2005 Perşembe 12:04:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?