7
Mayıs
2024
Salı
YOZGAT
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Özel Yozgat Şifa Hastanesi

 

Genel Bilgi

Özel Yozgat Şifa Hastanesi 2006 yılı Kasım ayında hizmete açılmıştır. 6500 m2 kapalı alan üzerine kurulmuş olup dört katlı bir oturuma sahip içerisinde otoparkı ve diyaliz ünitesi bulunmaktadır.

Ev sıcaklığını ve konforunu aratmayan hasta odaları ile 53 yatak kapasitesine sahip Özel Yozgat Şifa Hastanesi’nde her hastanın ayrı odası bulunmaktadır. Dahiyle, cerrahi, koroner ve yeni doğan yoğun bakım üniteleri ile üç genel bir lokal olmak üzere dört ameliyathanesi bulunmaktadır.

Özel Yozgat Şifa Hastanesi’nde hemen hemen tüm ihtisas dallarının bir arada olması ve bu dallardaki hekimlerin tam zamanlı olarak hastanede bulunması sayesinde multi-disipliner tedavi uygulanabiliyor.

Ayrıcalıklı ve kaliteli bir ortam oluşturmaya özen gösteren Özel Yozgat Şifa Hastanesi’nde insanı ön planda tutan, takım ruhunu benimseyen, gelişime açık, öğrenmeyi de öğretmeyi de seven nitelikli bir ekip görev yapmaktadır.
 

İlgili Kişi :
Adres1 :YOZGAT
Adres2 :Karatepe Mah.Karayolları.Cad.No:23
Posta Kodu :
Telefon :0354 217 65 65
Faks :0354 217 41 40
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.