18
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞEFAATLİ - YOZGAT

Kuzayca'da 'anız' dehşeti!

Yozgat'ta anız söndürmeye giden baba-oğul, alevler arasında kalınca, baba yanarak hayatını kaybetti, oğlunun ise el, kol ve vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluştu.

Edinilen bilgiye göre, Yozgat'ın Şefaatli ilçesine bağlı Kuzayca kasabası Kocayokuşu mevkiinde dün saat 15.00 sıralarında anız yangını başladı. Kasabadan Osman Kılıçaslan (50) ile oğlu Bulut Kılıçaslan (25), komşularını da yanlarına alarak traktörlerle yangını söndürmeye gitti. Burhan Kılıçaslan ve komşusu traktörle, baba Osman Kılıçaslan da yerde yangını söndürmeye çalışırken bir anda alevler arasında kaldı. Yerde bulunan baba Osman Kılıçaslan yanarak ağır yaralanırken, oğlu Bulut Kılıçaslan'ın vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluştu.

 

Yaralılar Kuzayca Belediyesi'ne ait ambulans ile Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Vücudunda yüzde 100 oranında yanık oluşan Osman Kılıçaslan bugün saat 16.00 sıralarında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybederken oğlu Bulut Kılıçaslan taburcu edildi. Osman Kılıçaslan'ın cenazesi yarın öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Kuzayca mezarlığında toprağa verilecek.

Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2010 Cumartesi 22:59:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?