23
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

25 milyar lirayı çaldılar

Yozgat'ın Şefaatli İlçesi'nde bir işyerine giren hırsızlar, çelik kasayı açarak içerisinde bulunan 25 milyar lira ile işyerine ait çekleri ve ruhsatlı tabancayı alarak kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, önceki gece, Şefaatli İlçesi Şehit Alaattin Karadağ Caddesi'nde, Erdoğmuş Ticarete giren hırsız ya da hırsızlar, işyerindeki kasayı yere yatırdıktan sonra sert cisimlerle anahtar yerinden açarak içerisinde bulunan yaklaşık 25 milyar lirayı, işyerine ait çekleri ve kasa içerisindeki ruhsatlı tabancayı alarak kaçtı. İşyeri sahibi Adnan Erdoğmuş, esnafın bu tür soygunlar karşısında perişan olduğunu belirterek, işyerlerinin kapatılma noktasına geldiğini söyledi.

Erdoğmuş, kasanın sert cisimlerle açıldığını ve kimsenin işyerinden gelen gürültüyü duymadığına dikkat çekerek, "Halkımızın çok duyarsız hale geldiğini düşünüyoruz. İlçemizde bugüne kadar yapılan hırsızların çoğu faili meçhul olarak kalmaktadır. Emniyet güçlerimizden biran önce hırsızları yakalamalarını istiyoruz. Biz devletimize vergimizi ödeyerek görevimizi yapıyoruz. Emniyet güçlerimizin de görevini yaparak, hırsızları yapmasını istiyoruz. Aksi takdirde bu tür hırsızlıklar oldukça, ilçemizde işyeri kalmayacak tamamı kapanacak" dedi.

.
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2005 Cuma 10:42:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?