7
Mayıs
2024
Salı
AMASYA

23 Nisan'da trenle yolculuk

Samsunlu bir grup öğrenci ve velileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde trenle Amasya'ya geldi.


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde öğrenci ve velileri trenle Amasya'ya getiren Özel Samsun Final Okulları yönetimi, öğrenci ve velilere tarihi kenti tanıma imkanı sundu. Genel Müdür Cengiz Karaca ve Halkla İlişkiler Müdürü Erdal Kılıç başkanlığında Amasya'ya gelen öğrenci ve veliler, Yeşilırmak kenarında bulunan Yalıboyu Evleri, Amasya Müzesi, Şehzadeler Müzesi ve Kral Kaya Mezarları'nın yanı sıra mumyaları ve tarihi kent dokusunu görme fırsatı buldular.


Halkla İlişkiler Müdürü Erdal Kılıç, "Öğrencilerimize uçağa binip binmediklerini sorduk ve hepsinin bindiğini öğrendik. Trene binen öğrencimizin olmadığını görünce çocuklarımızın hem tren yolculuğunu tatmaları hem de tarihi kent Amasya'yı görmeleri için böyle bir gezi düzenledik" dedi.


Gezi esnasında verilen küçük molalarda Amasyalılara mini konserler veren öğrenciler, gezi sonunda yeniden trenle Samsun'a döndü.
 

İha
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2009 Perşembe 18:49:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?