7
Mayıs
2024
Salı
AMASYA

3 günde bin sporcu ağırlanacak

Amasya İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün organizesinde düzenlenecek olan Türkiye Pumse Şampiyonası ve Okullararası Türkiye Kros Finali müsabakaları için 3 günde bin sporcu müsabakalarda mücadele edecek.


Amasya'da 1-3 Mayıs tarihleri arasında Türkiye Tekvando Pumse Şampiyonası ve Okullararası Türkiye Kros Finali müsabakalarının yapılacağını söyleyen Amasya İl Gençlik ve Spor Müdürü Celalettin Kapçak, "Tekvando Pumse Türkiye Şampiyonası için yaklaşık 350 sporcu Amasya'ya gelecek ve Hamit Kaplan Kapalı Spor Salonu'nda mücadele edecek. Minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde yapılacak olan bu müsabakalara biz Amasya olarak 10 sporcuyla katılarak kentimizi temsil edeceğiz" dedi.


Okullararası Türkiye Krof Finali'nin Gözlek köyü mevkisinde bulunan kros alanında yapılacağını ifade eden Celalettin Kapçak, "Kros finaline minikler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde sporcular katılacaklar. Bu müsabakalara da toplam 650 sporcunun katılmasını bekliyoruz. Amasya'dan 36 sporcumuzda krosta kentimizi temsil edecekler" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2009 Salı 17:17:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?