7
Mayıs
2024
Salı
AMASYA

365 günde dağları temizlerim

PAMUKOĞLU'NDAN İDDİALI AÇIKLAMA

Amasya'da halka hitap eden Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, ülke topraklarını teröristlerden 365 günde temizleyeceğini iddia etti.

Yavuz Selim Meydanı'nda düzenlenen mitinge katılarak halka hitap eden emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu, "Ben dağları 365 günde yerle bir edeceğim. Tank, top atmayacağız. Oluşturacağımız 20 bin gönüllü ile bir gecede gideceğiz, bulundukları yerden alıp geleceğiz" dedi.

Türkiye'nin Birleşmiş Milletler'e üye 202 devlet içerisinde ekonomisi yolsuzluktan çürümüş ve yozlaşmış 3 ülke içerisinde yer aldığını iddia eden Pamukoğlu, insanın demokrat olabilmesi için özgür bir zihin ve tok bir mideye sahip olması gerektiğini belirterek, "Siyasetçileri, üst bürokratları ve orta bürokratları halk yetki verdiğinde hepsini Özel İhtisas Mahkemeleri'nde yargılayacağız" diye konuştu.

Türkiye'de Atatürk, din ve milliyetçiliğin sürekli istismar edildiğini de söyleyen Pamukoğlu, CHP'nin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Meclis'e soktuğunu, MHP'nin ise Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü Çankaya'ya taşıdığını belirtti.

Yaklaşık 250 kişinin katıldığı mitingde 80 polis görev yaptı.

PAMUKOĞLU'NDAN İDDİALI AÇIKLAMA
İHA
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2009 Cumartesi 17:24:04
Güncelleme :1 Kasım 2009 Pazar 09:42:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?