7
Mayıs
2024
Salı
AMASYA

500 kişi terörü lanetledi

AMASYA'DA HAİN SALDIRIYA TEPKİ

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 7 askerin şehit edildiği hain terör saldırısı, Amasya'da da vatandaşlar tarafından protesto edildi.

Türkiye Kamu-Sen Amasya Temsilciliği'nin tertiplediği mitinge 500'ü aşkın vatandaş katıldı. Ellerinde Türk bayraklarıyla Yavuz Selim Meydanı'nda toplanan kalabalık, teröre lanet yağdırdı. Türkiye Kamu-Sen Amasya Temsilcisi Kamil Terzi yaptığı konuşmada, açtıkları fitne ve ateş çukurunda yok olmaya mahkum olan bölücü mihrakların yaptıkları eylemlerin tam anlamıyla büyük milletin sabrını tüketme noktasına getirdiğini söyledi. Terzi, "Türkiye'yi yönetenlerin politikalarının milli hasletlere uzak ve yabancı

olması, yıkıcı ve bölücü mihrakları müsamaha ile karşılaması, terörizme karşı yapılan mücadelenin kararlılığını ve icrasını ziyadesiyle zedelediği gibi bölücüleri de cesaretlendirmektedir" dedi.

"Ne Mutlu Türküm Diyene" ve "Şehidim Hakkını Helal Et" şeklinde sloganların atıldığı mitingde teröristbaşı Öcalan aleyhinde de sloganlar atılırken, şehitler için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı.

AMASYA'DA HAİN SALDIRIYA TEPKİ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2009 Çarşamba 10:26:02
Güncelleme :9 Aralık 2009 Çarşamba 10:46:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?