5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

7'den 70'e herkes pedal çevirdi

Amasyalılar, Amasya Tamimi'nin 89. yılında Yavuz Selim Meydanı'ndan başlayıp İstasyon Caddesi'ne kadar bisikletleri ile tur attı.

Amasya Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından 89. Yılda Bisikletli Yaşam Gezisi programında Amasya'da bisikletlerini kapan 7'den 70'e insanlar, Yavuz Selim Meydanı'ndan 12 Haziran Stadı'na kadar pedal çevirdi.

Vali Celalettin Lekesiz, İl Gençlik ve Spor Müdürü Celalettin Kapkaç, kurum müdürleri ve öğrencilerin katıldığı bisiklet turunun sonunda bazı firmalar tarafından çocuklara 5 adet bisiklet hediye edilirken, bazı çocuklara da futbol topu verildi.

.
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2008 Cumartesi 15:24:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
OZAN YURTSEVER IP: 88.230.166.xxx Tarih : 21.06.2008 18:28:58

Bisikletli yaşam güzel de;bisiklert yolu nerede?Bisikletinle taşıt yoluna çıkıyorsun,densizin biri çarpıyor.Nitekim ben hep bisiklet kullanan birisiyim,geçen yılminibüs çarptı.Allahtan ucuz kurtulum.Sayın yöneticiler bisikletli yaşamı bu kadar seviyorlarsa(ki sevmek gerek)yolların yanına bisiklet yolu da yapsınlar.Sayın vali me,Sayın belediye başkanıma arz olunur. Bir noktaya daha değinmek istiyorum.Paraşütçüleri barındırmak için Fen Lisesinin pansiyonunu neden boşaltıyorsunuz? Ayıp olmuyor mu, siz dışarı attığınız o çocukların nerelerde kaldığını biliyor musunuz? Kovulup dışarı atılan bu çocuklardan biri sizin çocuğunuz olsa ne yapardınız? Bu çocukların her birisi ülkenin uzak yerlerinden gelmiş masum ve biçareler.Lütfen halkın çocuklarının devlet düşmanlarının eline düşmesine fırsat vermeyin.Yüce makamlara arz olunur.Bu yapılanın da suç olduğuna inanıyorum.Çünkü fen Lisesinin pansiyonu halkın çocuklarının barınması için,halkın vergileri ile yapılmıştır.