3
Mayıs
2024
Cuma
AMASYA

Akif Gülle'den, hastane müjdesi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Amasya Milletvekili Akif Gülle, 300 yataklı Amasya Devlet Hastanesi’nin kısa zamanda hizmete gireceğini söyledi.

1991 yılında bölge hastanesi olması amacıyla temeli atıldıktan sonra 12 yıldır inşaatı süren 300 yataklı Amasya Devlet Hastanesi’nin 2 ay içinde hizmete sokulması bekleniyor.

Sağlık Müdürü Ali Rıza Yıldırım ve Devlet Hastanesi Başhekimi Hacı Ali Kahyaoğlu ile birlikte yapımı devam eden hastane binasını gezen AK Parti milletvekilleri Akif Gülle ve Hamza Albayrak, hastanenin bu sene hizmete gireceğini açıkladılar.

Hastanenin çevre düzenlemesi ile ilgili son rötuşlarının yapıldığını belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Akif Gülle, "Malzeme ve donanım itibariyle hiçbir eksiğimiz kalmadı. Sadece çevre düzenlemesi ile ilgili son çalışmalar yapılıyor. Şu ana kadar yıl içerisinde hastanemiz için hiçbir ödenek sıkıntısı yaşanmadı. Hızlı bir çalışma yapıldı. Hiçbir eksiğimiz yok. Amasyalılar da hastanenin hizmete girmesini sabırsızlıkla bekliyorlar" dedi.

Akif Gülle’nin konuşmasının aksine işlerin yavaş gittiğini söyleyen Hamza Albayrak ise gerçekleri görmenin gerektiğini ifade etti. Albayrak, "İşler biraz yavaş gidiyor. Biraz da hayalle yaşamayıp gerçekleri görmek gerekiyor. Ümit ediyorum ki, en geç Kurban Bayramı’na yetişir. Kurban Bayramı öncesi olursa sürpriz olur. Konunun takipçisiyiz. Herhangi bir ödeme ve malzeme eksikliği yok. Çevre düzenlemesi ve odalar içerisindeki ünitelerin yerleştirilmesinden başka bir iş kalmadı" diye konuştu.

DERYA YETİM-AMASYA (İHA)
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2003 Cuma 00:00:10
Güncelleme :19 Ocak 2004 Pazartesi 19:29:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?