4
Mayıs
2024
Cumartesi
AMASYA

AKP'li başkanlar icraat anlattı

Amasya’da AK Parti’li ilçe ve belde belediye başkanları bir araya gelerek, 1 yıllık hizmet süresinin istişaresini yaptı.

AK Parti İl Başkanlığı’nda yapılan toplantıya AK Parti İl Başkanı Mustafa Yıldız, Amasya Belediye Başkan Yardımcıları Metin Karaçağa ve Cafer Özdemir, Merzifon Belediye Başkanı Hayati İncekul, Gümüşhacıköy Belediye Başkanı İsmail Uysal ve belde belediye başkanları katıldı.

Ankara’da yapılacak istişare toplantısı öncesinde bir değerlendirme toplantısı yapmayı uygun gördüklerini belirten İl Başkanı Mustafa Yıldız, "Gayemiz il, ilçe ve belde belediye başkanlarımızın birlik ve beraberlik içerisinde halka en iyi hizmeti nasıl veririz, bunun hesabını yapıyoruz. 5 yılın sonunda belediye başkanlarımızın yaşadıkları yerleri nasıl yaşanabilir hale getireceklerini göreceğiz" dedi.

Hizmet verirken teşkilatlarının önerilerini hiçbir zaman göz ardı etmediklerini belirten Merzifon Belediye Başkanı Hayati İncekul, "1 yıl içerisinde başarılı çalışmalara imza atmamız, gelecek yıllarda iş yapmayacağımız anlamına gelmez. Bu başarı gelecek yıllarda da artarak devam edecek. Biz belediye yönetimini devraldığımızda büyük bir işçi borcu ile karşılaştık. Kasada sadece 2 milyar para vardı. Bizim zamanımızda memurlarımız ilk defa vergi iadesi diye bir parayla tanıştılar. İşçilerimiz ilk defa bayram harçlığı aldı. İşçilerimize karşı sadece 70 bin YTL borcumuz kaldı. Bunu da en kısa sürede vereceğiz. Önceden Merzifon esnafı belediyeye iş yapmaktan kaçıyordu. Şimdi bir iş için en az 10 teklif alıyoruz. Biz 1 yıl içerisinde bu güveni sağladık" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2005 Salı 15:25:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?