4
Mayıs
2024
Cumartesi
AMASYA

Amasya: Başkan Özarslan sorun dinledi

Amasya Belediye Başkanı İsmet Özarslan, halkın sorunlarını dile getirebilmesi için düzenlenen mahalle toplantılarının ilkinde, İhsaniye Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Belediye Başkan Yardımcıları, encümen üyeleri ve müdürler ile birlikte vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan İsmet Özarslan, belediyenin imkanları ve kanunlar doğrultusunda isteklere cevap verileceğini belirtti. Vatandaşlar, mahallelerinde çocuk parkı, düğün salonu, halk otobüsü ve halk minibüsü seferleri, üst geçit ve mahallelerini ikiye ayıran tren yolunun üzerinden geçen hemzemin geçidin güvenliğinin artırılmasını istedi.
Başkan Özarslan, mahalle sakinlerinin isteklerinin yerine getirilmesi için ilgili müdürlere talimat verdi.

Bu arada Başkan Özarslan, kendisine işsiz olduğunu söyleyerek, bir çare bulmasını isteyen gence, "İş meselesi Türkiye’nin olduğu gibi Amasya’nın da büyük sorunu. Belediyede iş yok. Belediye bile dolu. İleriki zamanlarda küçültmeye gideceğiz. Teşvik Yasası’nın çıkmasının ardından birkaç sanayici ile görüştük. Onlara Organize Sanayii Bölgesi’ni gezdirdim. Birkaç fabrika kurulması durumunda işsizlik büyük ölçüde ortadan kalkacak" dedi.

AMASYA-(İHA)
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2004 Çarşamba 13:11:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?