4
Mayıs
2024
Cumartesi
AMASYA

Amasya Belediyesi çalışanlarına sahip çıktı

Başkan İsmet Özarslan, 29 Mart sabahından itibaren belediye çalışanlarıyla ilgili temel ilkelerinin kaliteli hizmet, iş barışı, güleryüz ve personelin özlük haklarının korunması olduğunu söyledi.

Başkan Özarslan, "Personelimizin daha iyi ortamda çalışması ve hizmet üretmesi için çalışma ofislerinde gerekli tadilatlar yapılmış, belediye yemekhanesinde yapılan gerekli düzenlemelerle personelimizin daha temiz ve güzel bir ortamda yemek yemesi sağlandı. Her ay performansı yüksek personelimize 500 milyon lira ikramiye verilerek verimliliğin artması sağlandı. Belediye Başkanı olarak benim ve yardımcılarımın kapısı personelimize ve halkımıza sonuna kadar açılmış, onlara belediyenin güler yüzü gösterildi" diye konuştu.


Belediyede çalışan personelin maaşlarında bugüne kadar gecikme olmadığını ifade eden Özarslan, "Belediye işçilerimize toplam 1 trilyon 581 milyar lira ödeme yapıldı. Hepsinden önemlisi işçilerimize 2002, 2003, 2004 yıllarında ödenmesi gereken ama bir türlü ödenemeyen toplam 313 milyar 724 milyon lira ikramiye bedeli ödendi. Amasya Belediyesi, Başkanı, Başkan Yardımcıları ve bütün personeli ile elele, gönül gönüle, çalışmalarını sürdürecek, belediyemizdeki huzur ve sevgi ortamı gelişerek büyüyecektir" şeklinde konuştu

iha-amasya
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2004 Cuma 12:45:27
Güncelleme :20 Ağustos 2004 Cuma 13:51:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?