4
Mayıs
2024
Cumartesi
AMASYA

Amasya Belediyesi'nde yeni uygulama: 'çalışana çok para'

Amasya Belediyesi’nde çalışan işçiler, yeni başlatılan uygulama ile çok çalışan personele verilen para ödülünü kazanmak ve resminin panoda yer almasını sağlamak için gayretini artırdı.

Yeni başlatılan uygulama ile belediye personelini teşvik etmeyi amaçladıklarını belirten Belediye Başkanı İsmet Özarslan, "Belediyedeki yetkililerin yaptığı denetlemeler sonucunda kendi alanında en iyi çalıştığını tespit ettiğimiz 7 yıllık işçimiz olan temizlik işleri personelimiz Fatih Yılmaz’a 500 milyon lira para ödülü verdik. Ayrıca belediye içerisinde insanların gelip geçtiği koridorumuzda bir pano yaptırıp, resmini koyarak bu işçimizi onure ettik. Bundan sonra da her ay bir işçimizi tespit edip para ile ödüllendirdikten sonra resmini panomuza asacağız. Yeni başlattığımız bu uygulamada amacımız diğer çalışanlarımızı teşvik etmek" dedi.
Başkan Özarslan, çalışanların yanısıra çalışmayanların da tespit edileceğini söyleyerek, "Çalışan personele ödül verip resmini panoya asarken, çalışmayan personelimizi de tespit edip çeşitli yaptırımlar uygulayacağız" diye konuştu.

iha-amasya
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2004 Salı 12:12:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?