3
Mayıs
2024
Cuma
AMASYA

Amasya Emniyeti'nden bayram için uyarı!

Amasya Emniyet Müdür Yardımcısı İmrulkays Güçlü, Ramazan Bayramı sebebi ile 9 gün sürecek tatil dolayısıyla vatandaşların tatile çıkmadan önce ve yollarda geçirecekleri süre içerisinde dikkatli olmaları uyarısında bulundu.

Vatandaşların rahat seyahat edebilmeleri sebebiyle otobüslerin yola çıkabilmeleri için gerekli olan belgelerin kontrollerinin sıklaştırılarak, bu belgeleri bulunmayan otobüslerin yola çıkartılmayacağını belirten Emniyet Müdür Yardımcısı İmrulkays Güçlü, "Bölgemizde bulunan şehirlerarası yol güzergahlarında ekip sayımızı artırdık. Yapılan kontrollerde yorgun olan şoförler, dinlenmeleri için uyarılarak dinlenme tesislerinde uyumaları sağlanıyor" dedi.

9 gün sürecek tatilde evlerinden ayrılarak bayramlarını şehir dışında geçirecek olan tatilcileri uyaran İmrulkays Güçlü, "Eğer vatandaşımız tatil yaptığı esnada evine hırsız girdiyse evin içerisine girmeden 155 Polis İmdat telefonunu aramalı. Çünkü içeriye giren hırsızın bıraktığı iz ve delillerden yola çıkarak onu yakalamamız daha kolay olur" diye konuştu.

DERYA YETİM-AMASYA (İHA)
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2003 Cumartesi 00:00:10
Güncelleme :19 Ocak 2004 Pazartesi 19:29:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?