5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

Amasya Şekerspor iddialı

Türkiye Birinci Serbest Güreş Ligi A Grubu'nu lider olarak tamamlayan Amasya Şekersporlu güreşçiler, Türkiye Şampiyonluğu için hazırlıklara başladılar. 

Türkiye Birinci Serbest Güreş Ligi A Grubu'nun şampiyonu olan Amasya Şekerspor, Türkiye Şampiyonası öncesinde Ankara Tedaşspor ile Çarşamba günü Suluova Mahmut Demir Kapalı Spor Salonu'nda yapacakları yarı final müsabakasının hazırlıkları için kampa girdiler. 

Bugüne kadar gerek Amasya, gerekse Suluovalı sporseverlerin Amasya Şekerspor'u deplasmanlarda ve kendi evinde yaptığı müsabakalarda yalnız bırakmadıklarını ifade eden Amasya Şekerspor Onursal Başkanı Mahmut Demir, "Bizim güreşçilerimiz güçlerini yaptıkları her maçta salonları dolduran seyircisinden alıyor. Taraftarlarımızın bize olan güvenlerini önce Türkiye Şampiyonluğu'nu daha sonra Avrupa Şampiyon Kulüpler Şampiyonluğu'nu kazanarak boşa çıkartmayacağız" dedi. 

Ankara Tedaşspor'un kendi hayatında önemli bir yeri olduğuna dikkat çeken Demir, "Ben de 1996 yılında Olimpiyat Şampiyonu olduğumda Ankara Tedaşspor'un güreşçisiydim ve güreşi bu takımda bıraktım. Ankara Tedaşspor'un antrenörü olan Milli Takımlar eski antrenörü Yakup Topuz, benim hocamdır. Ama biz duygusallığa yer vermeden yolumuzda ilerlemek ve bu maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Hocamdan öğrendiğim oyunları yeni hocama karşı kullanacağım" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2006 Pazartesi 19:03:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ışıl güler IP: 88.226.12.xxx Tarih : 6.07.2006 11:41:32
çok başarılı antrenör ve sayın sporcu arkadaşlarım benim sizlerin sporu nekadar farklı olsada aynı ülkenin topraklarında yaşıyoruz önemli olan bütün bu sporları halka yaymak ve onlara sporu sevdirmektir internet aracılığıyla o kadar kötü haberler ahlak dışı haberler yayınlayanlar çokken sizin bunların arasında böyle bir haber yazmanız iki diken arasındaki bir gül gibidir marım halka sporu sevdirmeyi başarırız