22
Mayıs
2024
Çarşamba
AMASYA

Amasya sevdalısı doktorun tercihi MHP

Opr. Dr. Nihat Uluslu, 22 Temmuz tarihinde yapılacak genel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) aday adayı olduğunu açıkladı. 

Amasya Devlet Hastanesi'nde Göz Hastalıkları Uzmanı olarak görev yaptıktan sonra Sağlık Müdürlüğü görevinde bulunan, bu dönemde Amasyasor'un yöneticiliğini üstlenerek Amasyaspor'un 3. Lig'den 2. Lig'e çıkmasını sağlayan ve emekli olduktan sonra özel bir hastanenin kuruculuğunu yapan Opr. Dr. Nihat Uluslu, MHP'den Amasya milletvekili aday adayı olduğunu bildirdi. 

52 yaşında ve 3 çocuk babası olan Nihat Uluslu, “Amasya'yı çok seviyorum. Amasya'ya hizmet etmeyi ibadet kabul ediyorum. Bu konuda yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır. Halen Amasya'ya görevimin ve hizmetimin bitmediğine inanıyorum. Belli bir eğitim almış, belli inançlara sahip kişilerin kendileri için çalışmaları, gerek Amasya'nın bugünkü sosyoekonomik durumu nedeniyle, gerekse Türkiye'nin içinde bulunduğu zor şartlar nedeniyle doğru değildir. Bu hizmeti bir görev kabul ediyorum, görevden kaçmanın vebal olduğuna inanıyorum. Mevcut durumda milletvekili olarak Amasya'ya daha iyi hizmetler vereceğime inanıyorum" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2007 Perşembe 10:58:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?